BILDER FRÅN FN-ROLLSPELET










Bilderna är tagna av Louise.

övernattning och FN-rollspel


Väskan är packad och jag hoppas verkligen jag inte glömt något, nu väntar jag bara på att Jenni ska komma och hämta mig så vi kan åka hem till henne. Ska som sagt sova där tills imorgon då vi har FN-rollspel i skolan, än så länge är jag inge nervös men det kommer väl.
Aja ska fixa det sista nu, hörs!♥


den här gammla bilden har ni säkert redan sett ett antal gånger men ni överlever nog.

118 800


Läste att 118 800 har gjort en mms tjänst där man kan messa en bild+fråga och få svar. Jag var tvungen att testa så jag messade "vilken kändis är jag lik?" och fick svaret sheryl crow. hahah jag döör XD




vi är änglar med blickarna högt i det blå


För någon dag sedan i skolan....











Jenni är fotografen:)


jävla skiit sj


kul att man inte ens kommer in till skolan -.-


Cause I'm Mr. Brightside


Nu är jag hemma igen, efter 2 as grymma veckor hos Madeleine. Det har varit såå himlans roligt och det kommer suga att inte bo med tjejerna längre. Saknar de redan massa ju.






fredag


Jag har ingen tillgång till internet hemma hos Madeleine därav den extremt dåliga uppdateringen. Ikväll drar jag, Madeleine, Mimmi och Lisa till hässlö för festligheter och imorron kommer det massa folk till Madeleine, med andra ord kommer den här helgen bli as naajs.
Pussar!♥


-




Nu har jag och tjejerna bokat biljetter till P&L. Ska bli såå jävla kul!!
All time low och 30 seconds to mars spelar, inge bättre?!
Peace&Love 2011 here i come!



De här dagarna/veckorna kommer bli helt galna


Idag flyttar jag till Madeleine, ska bli såå jävla grymt!♥
vi hörs någongång!♥


det här handlar bara om ätbara saker, så ifall ni inte känner för att slösa eran tid på det kan ni lika bra sluta nu


Baka(och kolla på film) är fan det ända jag och Michelle gör. Igår och i förrgår bakade vi havregrynskakor och idag bakade vi chokladmuffins med chokladglasyr, vi testade något nytt recept och det måste vara de godaste muffinsarna jag ätit, hur goda som helst! Ska försöka fixa receptet såå lägger jag ut det här sen för ni måste verkligen testa det.





a beautiful lie



(klicka på bilden för att höra en bra låt)

dagen...


När Madeleine kommit och hämtat mig och Jenni så åkte vi till Ö&B och Nisses och handlade. Sedan kollade vi på Jennis lägenhet(som btw är as fin)och fortsatte till stan, åt spicy och hade det trevligt.




torsdag


Om några minuter kommer Madeleine och hämtar mig, ska att åka till stan med henne och Jenni. Får se vad vi hittar på. Hörs!

onsdag


Jag har sovit as sköönt inatt, min säng är mysigast. Nu blir det att göra frukost med Michelle. Sen får vi se vad dagen har att komma med. kram♥





RSS 2.0